Ike novikoff twitter

VKKhelsinki – Twitter

Ike Novikoff · @IkeNovikoff. ·. Jan 24. Posi Tv oli paikalla “Pandemic Strategies lessons and consequences” seminaarissa Tukholmassa 21-22.1.2023.

Osmo Soininvaara on Twitter: “.@verdelehti Ilkka Savolainen …

Translate Tweet. verdelehti.fi. Puheenvuoro » Ovatko maankäytön ja maatalouden päästöt yhä tabu? … Ike Novikoff · @IkeNovikoff. ·. Jan 12, 2021.

Tweet / Twitter

Ike Novikoff · @IkeNovikoff. ·. May 25, 2022. Arvoisa twitterkansa, tilatkaa Posi Tv:n uutiset ja mahdollistakaa mediapooliin kuulumaton uutistoiminta …

Päivän Byrokraatti on Twitter: “Perustuslain sivuuttaminen on …

Perustuslain sivuuttaminen on asiallisesti uskomattoman lähellä vallankaappausta. Ja nyt kun vielä vasemmistohallitus puuttuu lailla juuri PL:n takaamaan …

Ike Novikoff – Kainuun Sanomat

Ike Novikoff | Kainuun Sanomat

Skip navigation. Kainuun Sanomat · Kuhmolainen · Ylä-Kainuu · Sotkamo-lehti · Koti-Lappi · Facebook · Twitter; Avaa alavalikko. Linkin kopiointi

Kainuun tuoreimmat uutiset.

Posi TV:lle myönnetty ohjelmistotoimilupa – Iltalehti

Iltalehti

15.5.2022 — Tiainen käyttää taiteilijanimeään Ike Novikoff. Tiainen on kanavan päätoimittaja. … Twitter-sisältöä ei voida näyttää.

Miksi Suomessa pyörii Kremlin propagandaa esittävä kanava?

Miksi Suomessa pyörii Kremlin propagandaa esittävä kanava? – näin ministeriö vastaa – Kotimaa – Ilta-Sanomat

19.10.2022 — Tiainen esiintyy usein julkisuudessa, kuten Twitter-tilillään, myös nimellä Ike Novikoff. Alavuden Sapsalammilla asuva pariskunta on tehnyt …

Osassa suomalaistelevisioita näkyvä Posi Tv julistaa räikeää venäjämielistä propagandaa. Kanavan perustajan Ilkka Tiaisen mukaan kyse on erilaisten näkökulmien esittämisestä.

Ike Novikoff haastattelee tartuntatautilääkäri Elina Kärnää

Ike Novikoff haastattelee tartuntatautilääkäri Elina Kärnää – Laiton Lehti?

Ike Novikoff haastattelee tartuntatautilääkäri Elina Kärnää · Marco de Wit 3 syyskuun, 2021. Jaa artikkeli. Share on VK. VK. Tweet about this on Twitter.

Ylen propagandatulituksesta analyysia. Da da, selaimeni o…

>Maailmalla hän on tullut tunnetuksi taitelijanimellään Ike Novikoff. … https://twitter.com/ikenovikoff/status/1433478043029413888 Sage ja hide.

Keywords: ike novikoff twitter, twitter ike novikoff