Motonet aukioloajat – Löydä oikea aika shoppailulle!

Motonet on suosittu suomalainen autotarvike- ja varaosakauppa, josta löydät laajan valikoiman ajoneuvojen osia, tarvikkeita ja työkaluja. Olitpa sitten auton omistaja tai harrastaja, Motonet tarjoaa kaiken tarvitsemasi yhdestä paikasta. On tärkeää tietää, milloin Motonet on avoinna, jotta voit suunnitella shoppailusi oikealle ajankohdalle.

Aukioloajat eri liikkeissä

Motonetilla on useita myymälöitä ympäri Suomea, ja jokaisella myymälällä voi olla erilaiset aukioloajat. Alla on lista muutamasta suositusta Motonet-myymälästä eri kaupungeissa:

  • Motonet Pori: Ma-Pe 9-20, La 9-18, Su 11-17
  • Motonet Pirkkala (korjaamo): Ma-Pe 8-21, La 9-18, Su Suljettu
  • Motonet Roihupelto (korjaamo): Ma-Pe 8-21, La 9-18, Su 10-18
  • Motonet Iisalmi: Ma-Pe 8-20, La 9-17, Su 12-16
  • Motonet Rauma (autokorjaamot): Ma-Pe 8-20, La 9-17, Su Suljettu

On suositeltavaa tarkistaa Motonetin verkkosivuilta aukioloajat ennen kaupalle lähtemistä, koska ne voivat vaihdella eri päivinä. Näin varmistat, että pääset liikkeeseen haluamanasi ajankohtana ja saat tarvitsemasi palvelun.

Lisätiedot Motonetista

Yhteystiedot:

  • Pori: Puhelinnumero 010 320 3110
  • Pirkkala: Puhelinnumero 010 320 3130
  • Roihupelto: Puhelinnumero 010 320 3140
  • Iisalmi: Puhelinnumero 010 320 3120
  • Rauma: Puhelinnumero 010 320 3150

Motonetin ammattitaitoinen henkilökunta auttaa sinua mielellään kaikissa autotarvikkeisiin ja varaosiin liittyvissä kysymyksissäsi. Voit ottaa myös yhteyttä puhelimitse saadaksesi lisätietoja ennen liikkeeseen menoa.

Turvallisuus on tärkeää

Vuonna 2020 tapahtui ikävä liikenneonnettomuus, jossa auto ajoi väkijoukkoon Helsingissä. Tapaukseen liittyen on hyvä muistaa, että turvallisuus on aina ensiarvoisen tärkeää liikkeellä ollessasi. Ole tarkkaavainen ja noudata liikennesääntöjä ajaessasi Motonetiin tai muualle. Väkijoukkoon ajanut mies on vastuussa tapahtuneesta.

Päätelmä

Motonet on luotettava paikka autonhuoltoon, varaosien hankintaan ja tarvikkeiden ostamiseen. Suunnittele shoppailusi etukäteen tarkistamalla Motonetin aukioloajat, jotta voit olla varma löytäväsi oikean ajan asiointiin. Motonetin ystävällinen henkilökunta auttaa sinua mielellään kaikissa autotarvikkeisiin ja varaosiin liittyvissä kysymyksissäsi. Muista myös aina pysyä turvassa liikenteessä!

Ofte stillede spørgsmål

Mikä ovat Motonetin aukioloajat Porissa?

Motonetin aukioloajat Porin myymälässä ovat maanantaista perjantaihin klo 9.00 – 20.00, lauantaisin klo 9.00 – 18.00 ja sunnuntaisin klo 11.00 – 18.00. Avoinna olevien Motonetin myymälöiden aukioloajat voivat vaihdella eri paikkakunnilla.

Miten korjata ABS-muovia Motonetin avulla?

ABS-muovin korjausta varten Motonetin valikoimasta löytyy erilaisia korjausaineita ja tarvikkeita. Voit kysyä tarkempia ohjeita Motonetin myymälän korjaamosta tai tutustua verkkosivuilta löytyviin ohjevideoihin. Tarvittaessa kannattaa myös konsultoida ammattilaista, jos kyseessä on isompi korjaus.

Onko Pirkkalan Motonetissa korjaamopalveluita?

Pirkkalan Motonetissa on korjaamopalveluita saatavilla. Voit ottaa yhteyttä heidän korjaamoon saadaksesi lisätietoa ja varata ajan. On hyvä tarkistaa korjaamopalveluiden saatavuus ja aikojen varaamismahdollisuus ennen kuin suuntaat Motonetin Pirkkalan myymälään.

Onko Motonet Porissa?

Kyllä, Motonet-myymälä sijaitsee Porissa. Tarkemmat osoite- ja yhteystiedot löytyvät Motonetin verkkosivuilta. On hyvä tarkistaa myymälän aukioloajat ennen kuin suuntaat paikan päälle.

Mitkä ovat Roihupellon Motonetin aukioloajat?

Roihupellon Motonetin myymälä on avoinna maanantaista perjantaihin klo 9.00 – 21.00, lauantaisin klo 9.00 – 19.00 ja sunnuntaisin klo 11.00 – 18.00. Aukioloajat voivat vaihdella eri Motonetin myymälöissä, joten on hyvä tarkistaa ne etukäteen.

Mitkä ovat Iisalmen Motonetin aukioloajat?

Iisalmen Motonetin myymälä on avoinna maanantaista perjantaihin klo 9.00 – 19.00, lauantaisin klo 9.00 – 18.00 ja sunnuntaisin klo 12.00 – 17.00. On suositeltavaa tarkistaa aukioloajat ennen vierailua, sillä ne voivat muuttua.

Onko Porin Motonetissa korjaamopalvelua?

Kyllä, Porin Motonetissa on saatavilla korjaamopalveluita. Voit ottaa suoraan yhteyttä heidän korjaamoon lisätietojen ja aikojen varaamista varten. Ole hyvä ja tarkista korjaamopalveluiden saatavuus ja varaamismahdollisuus ennen vierailua.

Mikä oli auton kuljettajan nimi, joka ajoi väkijoukkoon Helsingissä?

Auton kuljettajan nimi, joka ajoi väkijoukkoon Helsingissä, ei ole tiedossa. Tapauksesta voi löytyä lisätietoja uutisista tai viranomaisten tiedotteista.

Mitä puhelinnumeroa voin soittaa Motonetille?

Motonetin yleinen puhelinnumero on 010 843 8000. Tarkemmat yhteystiedot löytyvät heidän verkkosivuiltaan. Ole hyvä ja tarkista ajantasaiset yhteystiedot verkkosivuilta tai suoraan ilmoitetuista lähteistä.

Onko Rauman alueella autokorjaamoja?

Kyllä, Rauman alueella on useita autokorjaamoja. Voit etsiä niitä esimerkiksi valtion virallisen liikenteen turvallisuusvirasto Trafin verkkopalvelusta tai tutustua paikallisiin hakemistoihin. On suositeltavaa tarkistaa korjaamoiden aukioloajat ja palvelutarjonta ennen käyntiä.

Artiklen Motonet aukioloajat – Löydä oikea aika shoppailulle! har i gennemsnit fået 4.5 stjerner baseret på 35 anmeldelser